به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در سخنانی كرامت طلبی در ماه مبارک رمضان را مورد توصیه قرار دادند و بیان داشتند: به ما فرمود: شما در این ماه، كرامت بخواهید؛ زیرا خداوند آبروی انسان كریم را نمی ریزد و همیشه آن را حفظ می كند؛ كرامت وصف خاصّ فرشتگان است. فرشتگان، بندگان مكرّمند[1]، شما هم دراین ماه مبارک كنار سفرهٴ كرامت دعوت شده اید؛ سعی كنید، كریم بشوید. كرامت، یعنی نزاهت از پستی و فرومایگی؛ همهٴ دستورات اسلام به انسان روح كرامت می بخشد چون از ناحیه خدای كریم آمده است.
ایشان تصریح داشتند: اگر انسان بیش از مقداری كه برای حفظ آبرو نیاز است عمر خود را صرف دنیا كند ضرر كرده و برای او وبال است. اسلام از طرفی می گوید: دل به دنیا مبند و از طرفی دیگر می فرماید: كریمانه زندگی كن، برای كرامت جامعه اسلامی تولید داشته باش و برای سربلندی خود و جامعه اسلامی تلاش و كوشش كن، دیگران را نیز از دسترنج خود برخوردار ساز.
منبع: کتاب حکمت عبادات اثر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
پاورقی....................
[1] ـ ﴿...بلْ عبادٌ مكرمون ٭ لا یسْبقونه بالقوْل وهم بأمره یعملون﴾ سورهٴ انبیاء، آیات 26ـ 27.
مرکز نشر اسراء ، ناشر اختصاصی آثار آیت الله جوادی آملی، در سال 1372 شمسی آغاز به کار نمود؛ تولید آثار مکتوب با کیفیت مطلوب و استاندارد، عرضه سریع، به موقع، با قیمت مناسب و پیشتیانی محصولات ، بستر سازی دسترسی آسان، سریع و کم هزینه مخاطبان داخل و خارج کشور به محصولات، حضور در نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی از وظایف و ماموریت این مرکز می باشد.