02 12 2017 415802 شناسه:
image
آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر تبیین فرمودند:

معامله با خداوند، معامله‌ای سود آور/ در هر کاری که انسان وارد می‌شود، خداوند می‌گوید با من معامله کن!

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر امروز خود که به ادامه تفسیر سوره الرحمن، پرداختند، اظهار داشتند: ذات اقدس الهی می‌فرماید اگر در راه رضای خدا بخواهید قدم بردارید آن اجر دنیوی شما سر جایت محفوظ است ولی در حقیقت به من فروختی، وقتی در راه خدای سبحان باشد...

 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر امروز خود که به ادامه تفسیر سوره الرحمن، پرداختند، اظهار داشتند: ذات اقدس الهی می‌فرماید اگر در راه رضای خدا بخواهید قدم بردارید آن اجر دنیوی شما سر جایت محفوظ است ولی در حقیقت به من فروختی، وقتی در راه خدای سبحان باشد برای كسی بخواهید كار صحیحی انجام بدهید كار حلال باشد، این در راه خداست، این در راه خدا بودن معنایش این نیست كه رایگان انجام بدهید.

معظم له بیان داشتند: در دعای ختم قرآن وجود مبارك امام سجاد یك بیان بسیار عرشی از ذات مقدس خدا دارد. می‌فرماید حالا كه قرآنِ خدای سبحان را خواندید، دارید دعا می‌كنید یك خصیصه‌ای خدا دارد كه این خصیصه برای دیگران ممنوع است دیگران حق ندارند در معامله برادر مسلمانشان شركت كنند. كسی دارد معامله می‌كند چه خرید و فروش، چه اجاره و امثال ذلك كسی وارد معامله دیگری بشود بگوید من بیشتر می‌خرم یا بیشتر كرایه می‌دهم! اما ذات اقدس الهی به تمام ما در همه شئون وارد معاملات ما می‌شود، می‌گوید این وقتت، این جانت، این عمرت، این زبانت، این گفتار و رفتار و كردار را به چه كسی می‌خواهی بفروشی؟! من بیشتر می‌خرم؛ این وقت را در راه من صرف بكن، من بیشتر می‌خرم. خیلی این بیان بلند است دعا می‌كند «أَنْتَ الَّذِی زِدْتَ فِی السَّوْمِ» این دعای ختم قرآن است یعنی این دعا فقط برای توست تو وارد هر كاری می‌شوی می‌گویی به دیگری نفروش به من بفروش من بیشتر می‌خرم با اینكه انسان هر چه دارد عطای توست، تو كالای خودت را از ما می‌خری به بیشترین قیمت.

ایشان ادامه دادند: ذات اقدس الهی می‌فرماید اگر در راه رضای خدا بخواهید قدم بردارید آن اجر دنیوی شما سر جایت محفوظ است ولی در حقیقت به من فروختی، وقتی در راه خدای سبحان باشد برای كسی بخواهید كار صحیحی انجام بدهید كار حلال باشد، این در راه خداست، این در راه خدا بودن معنایش این نیست كه رایگان انجام بدهید، یك قصد قربتی می‌كنید این آقا می‌خواهد خانه بسازد، شما سعی می‌كنید با مصالح خوب می‌سازید كه اگر زلزله‌ای پیش آمد نلرزد و خراب نشود، شما برای رضای خدا انجام دادید اینكه جلوی قصد قربت شما را نگرفت ، این آقا خانه می‌ساخت شما این خانه را با مصالح خوب، با نقشه خوب، با دقت انجام دادید این را برای خدا كردید. در این دعای ختم قرآن آمده است برای هر كسی می‌خواهی كار كنی من بیشتر می‌خرم.

 

منبع: تفسیر سوره مباركه الرحمن جلسه 21 ؛  96/9/12


دیدگاه شما درباره این مطلب
افزودن نظرات