01 02 2016 429171 شناسه:
image

در ديدار رئيس سازمان دارالقرآن الكريم مطرح شد

پيشنهاد آيت الله العظمي جوادي آملي براي چاپ قرآن كريم با خط نستعليق اسراء نيوز: مهدي قره‌شيخلو، رئيس سازمان دارالقرآن الكريم به مناسبت سي ام سال تاسيس اين سازمان با حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي ديدار و گزارشي از فعاليت هاي سازمان دارالقرآن الکريم به محضر معظم له ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار اسراء نيوز: مهدي قره‌شيخلو، رئيس سازمان دارالقرآن الكريم به مناسبت سي ام سال تاسيس اين سازمان به همراه حجت الاسلام و المسلمين اسکندري رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم در محل بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء با حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي ديدار و گزارشي از فعاليت هاي سازمان دارالقرآن الکريم به محضر معظم له ارائه کردند.
حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي در اين ديدار با اشاره به جايگاه رفيع قرآن کريم در ميان ساير کتب الهي اظهار داشتند:
کتابي که هيچ واژه اي حتي «کلب» و «ابولهب» را در آن بي وضو نمي توان دست گذاشت و بوسيد ايجاب مي کند که توجه بيشتري معطوف به اين کتاب باشد.
ايشان در ادامه با اشاره به صفات ثبوتيه و صفات سلبي قرآن کريم فرمودند:
قرآن در بُعد صفات ثبوتيه؛ سنگين به معناي وزين و آسان به معناي دلپذير است و در بعد صفات سلبيه سبک و بي مغز نيست و از طرفي هم دشوار نيست. يعني در عين آسان بودن و دلپذير بودن بي مغز و محتوا نيست و در عين سنگيني و وزين بودن دشوار نيست. جميع اين صفات تنها در قرآن کريم يافت مي شود.
معظم له در فراز ديگري از سخنان خود به مساله چاپ قرآن کريم در کشور اشاره کردند و بيان داشتند:
چاپ قرآن با خط نستعليق که عروس خطوط فارسي است اين مزيت را دارد که خواندن آن براي فارسي زبانان راحت تر است به خصوص نسل جوان و کودکان با خط نستعليق بهتر مي توانند خواندن قرآن را فرا بگيرند.
معظم له ادامه دادند:
در مسابقات بين المللي قرآن بايد اين نکته مدنظر گرفته شود که علاوه بر وجود يک رسم الخط بين المللي، هر کشور بتواند قرآني با خط متناسب با فرهنگ کشور خود داشته باشد و قرآن را با آن خط بياموزد و قرائت کند و البته آن قرآن با رسم الخط بين المللي در جاي خود محفوظ است.
حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي اذعان داشتند:
هر ملتي با خطي که با فرهنگ خود سازگاري بيشتري دارد بهتر مي تواند با قرآن ارتباط برقرار کند در حالي که معنا و واژگان همان واژگان است و تغييري در معنا ايجاد نمي شود بلکه تنها نحوه نگارش تغيير کرده است.
معظم له در پايان توصيه فرمودند در کنار چاپ هاي بين المللي قرآن، قرآن هايي جهت آموزش به کودکان و نوجوانان با خط نستعليق تهيه شود.


دیدگاه شما درباره این مطلب
افزودن نظرات