مراسم جشن میلاد منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی، همزمان با شب نیمه شعبان (1403/11/25) در محل مسجد امام حسن عسکری(علیه السلام) در تهران برگزار گردید.
حجت الاسلام و المسلمین استاد مرتضی جوادی آملی در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به عنوان حجت خدا بر روی زمین، تأکید کردند: امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) واسطه فیض الهی و تنها راه رسیدن به قرب خداوند هستند. ما در عصر غیبت باید با شناخت و معرفت نسبت به ایشان، خود را در مسیر عدالت و تقوا قرار دهیم.
وی اظهار داشت: دعای «اللّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَكَ» که از امام صادق (علیه السلام) به ما رسیده، نشاندهنده اهمیت شناخت امام زمان است. این شناخت نه تنها علمی، بلکه باید همراه با عرفان و ارادت باشد تا ما را از گمراهی نجات دهد.
استاد مرتضی جوادی آملی با اشاره به ویژگیهای عصر غیبت، گفتند: در این دوران، ایمان ما با چالشهای بسیاری مواجه است، اما همین غیبت، فرصتی برای آزمایش و رشد معنوی ماست. ما باید با تمسک به قرآن و عترت، خود را برای ظهور منجی عالم بشریت آماده کنیم.
ایشان بیان داشت: انتظار فرج تنها به معنای نشستن و تماشا کردن نیست، بلکه حرکت در مسیر_عدالت، تقوا و تلاش برای ایجاد جامعهای بر اساس ارزشهای الهی است. ما باید در زندگی خود، فرهنگ مهدویت را نهادینه کنیم و به دیگران نیز این فرهنگ را انتقال دهیم.