05 11 2016 438218 شناسه:
image

وقتی در فضای مجازی، انتقال اندیشه میسر است، پس فضایی حقیقی است/ مبلغان، این فضای حقیقی را دریابند

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر خود که به تفسیر آیات سوره مبارکه حجرات اختصاص داشت بیان داشتند: اين خطاب جهاني اسلام و خطاب جهاني سلسله انبيا است که بشر از خاك است و خاك نسبت به خاك ديگر فضيلتي ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر خود که به تفسیر آیات سوره مبارکه حجرات اختصاص داشت بیان داشتند:

اين خطاب جهاني اسلام و خطاب جهاني سلسله انبيا است که بشر از خاك است و خاك نسبت به خاك ديگر فضيلتي ندارد. لذا فرمود كسي را مسخره و تحقير نكنيد, كسي را اهانت نكنيد، يك وقت انسان مي‌گويد من از او بهترم، اين بايد بداند سخنگوي شيطان است چون شيطان هم گفت ﴿ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ ﴾ اما قرآن آمده به ما بگويد نگو ﴿ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ ﴾ بگو شايد آنها بهتر از ما باشند.

ايشان با اشاره به دعای امام سجاد علیه السلام در صحیفه سجادیه اظهار داشتند:

يك بيان نوراني از امام مبارك امام سجاد(ع) است كه عرض مي‌كند خدايا آن فهم و استعداد را به من بده و از طرفی جلوي مرا هم بگير كه اگر كسي وضع مالي‌اش خوب است من او را به این دلیل شريف ندانم و كسي كه وضع مالي‌اش بد است من او را خسيس و پَست تلقي نكنم چون معيار شرافت و فضل نزد توست.

آیت الله العظمی جوادی آملی اختلافات  را از نعمت های الهی دانستند و اذعان داشتند:

اگر اختلاف  نباشد جهان فرسوده خواهد شد، اگر همه يكدست و يك استعداد داشتند جهان ويران مي‌شد، اين اختلاف، نعمت الهي است لذا هم بايد نسبت به ذات اقدس الهي شاكر بود هم اين نعمت را در جاي خود صرف كرد.

 معظم له در فراز دیگری از سخنان خود به آسیب شناسی فضای رسانه ای کشور به ویژه فضای سایبری پرداختند و خاطرنشان کردند:

 این فضای به اصطلاح مجازی در حقیقت فضاي حقيقي است، ما حق نداريم بگوييم كه این فضا، فضاي مجازي است، وقتي در اینجا نقل و انتقال انديشه ميسّر است و فكر و اندیشه منتقل مي‌شود و به واسطه آن جوان متحوّل مي‌شود فضا فضاي حقيقي است روحانیونی كه توفيق تبليغ را ندارند لااقل اين فضاي حقيقي را دريابند! تا به واسطه حضور آنان بيگانه نتواند سوء استفاده كند.

 

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
0 Comments