22 12 2018 424092 ID:
image

آئین افتتاح دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری برگزار شد

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آئین افتتاح دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری، در محل این دفتر برگزار شد.


پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آئین افتتاح دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری، با حضور آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران، احمد حسین زادگان استاندار مازندران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی رئیس دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی و ریاست بنیاد اسراء، حجت الاسلام مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، ائمه جماعات استان مازندران، مسئولین شهرستان ساری، اساتید و فضلای حوزوی و دانشگاهی، بازاریان و آحاد مختلف مردم، در محل این دفتر برگزار شد.

آیت الله العظمی جوادی آملی مرجعی بیدار، جامع و مشرف به مقتضیات زمانه است

آیت الله طبرسی در این مراسم در سخنانی، آیت الله العظمی جوادی آملی را شخصیتی جهانی و دارای جامعیت دانست و اذعان داشت: آیت الله العظمی جوادی آملی نه تنها افتخار استان مازندران و ایران اسلامی، بلکه افتخار جهان اسلام است.

وی افزود: آیت الله العظمی جوادی آملی مرجعی بیدار، جامع و مشرف به مقتضیات زمانه است که هم فضای حوزه و دانشگاه را به خوبی می شناسد و هم با مشکلات و نیازهای مردم آشناست و از این روست که ایشان در تمام زمینه هایی که مبتلابه جامعه بوده تالیفات ارزشمندی را ارائه نموده است.

نماینده ولی فقه در استان مازندران ابراز امیدواری کرد: امیدواریم به برکت این دفتر، جوانان و دیگر اقشار مردم ارتباط نزدیکتری را با نهاد مرجعیت برقرار کنند از سوی دیگر مردم نیز باید این نکته را در نظر داشته باشند که این دفاتر به همت خود آنها  تاسیس و برقرار می گردد لذا باید نسبت به مسائلی همچون وجوهات شرعیه، خمس و زکات بیش از پیش اهتمام داشته باشند چرا که نفع این مسائل در نهایت به خود آنها باز می گردد.

وی خاطرنشان کرد: این دفتر تنها دفتر مرجعیت علمی و دینی مردم نیست بلکه این دفتر، مرجعیت فرهنگی مردم را نیز باید بر عهده داشته باشد که امید است به واسطه این دفتر، فرهنگ مرجعیت بیش از گذشته در جامعه نهادینه شود.

 

رسالت اصلی دفاتر مرجعیت این است که ارتباط بین مردم و دین اصیل را برقرار و تقویت نمایند

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی در سخنانی تصریح داشت: مرجعیت رابط بین مردم و اولیاء الهی و آن هم در مسیر ارتباط با اهل بیت علیهم السلام و در مرحله بالاتر در راستای ارتباط با خدای عزوجل، می باشد و در حقیقت این رسالت اصلی دفاتر مرجعیت است که ارتباط بین مردم و دین اصیل را برقرار و تقویت نمایند.

وی تاکید داشت: در جهان امروز دو جریان کلی جایگاه مرجعیت را تحت تاثیر و خطر جدی قرار داده اند؛ یکی جریان طبیعت گرایی است که نتیجه آن الحاد می باشد و دیگری جریان علم گرایی است که با ترویج علم سکولار در فضاهای علمی این خوانش خاص از علم را که خوانشی منحرف است در فضاهای علمی حاکم کرده اند.

ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء تاکید داشت: در این فضاست که با گسترش و معرفی منظومه فکری و اندیشه ای حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی می توان با این دو جریان مقابله کرد؛ به عنوان نمونه با گسترش نظریه علم دینی که آیت الله العظمی جوادی آملی پرچمدار آن است می توان خوانش توحیدی از علم ارائه کرد که در سایه آن همه علوم از علوم تجربی گرفته تا دیگر انواع علم، الهی و دینی معرفی می شوند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی خاطرنشان کرد: دین دو وجه دارد؛ یکی عقلانیت و دیگری مقبولیت، چون دین می خواهد خود را با فطرت و عقل درونی انسان هماهنگ کند و قلب، امر محبوب را می پذیرد، لذا دو جنبه عقلانیت و مقبولیت در دین وجود دارد، به همین دلیل، همه ابعاد دین با برهان و حکمت ارائه می شود، لذا می توان با دینی که از جایگاه اصیل مرجعیت اخذ می شود دین عوامی را دارای برداشت های ناصواب از دین است، کنار زد.

دفاتر مراجع، پناهگاه محرومان و مستضعفان جامعه باشند

حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در آئین افتتاح دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری اظهار داشت: جهان اسلام باید به شخصیت‌هایی همچون آیت الله العظمی جوادی آملی که در تواضع، علم اخلاق و اخلاق عملی شهره علما هستند، احترام ویژه قائل شود.

وی ادامه داد: صیانت از شخصیت عالمان دین و مراجع و جایگاه آنها بر همه واجب است و تبیین دستاوردهای انقلاب و معرفی آن به مردم از زبان عالمان اثرگذاری بیشتری نسبت به هر تبلیغ دیگری دارد.

مهاجری از دفاتر مراجع و علما به عنوان ماوایی برای اقشار مختلف مردم یاد کرد و افزود: روحانیت از محل وجوه، سهم امام و خیرات و مبرات، به فقرا و نیازمندان کمک می کند که باید در این زمینه تلاش های بیشتری صورت بگیرد و لازم است صندوق کمک به مردم نیازمند در دفاتر مراجع عظام تشکیل شود.

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی گفت: انقلاب اسلامی توسط محرومان شکل گرفته و توجه به آنها بر همگان لازم و واجب است و دفاتر مراجع هم در این راستا باید پناهگاه محرومان و مستضعفان جامعه باشند.

 

دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری محفلی برای حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه دین است

حجت الاسلام و المسلمین قلی پور مسئول دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری در این مراسم در سخنانی به تشریح جایگاه علمی و معرفتی آیت الله العظمی جوادی آملی و ضرورت تاسیس دفتر این مرجع عالیقدر در شهرستان ساری پرداخت.

وی در ادامه ضمن تشریح اهداف و برنامه های دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری، ارتباط با اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و دانشجویان را از اولویت های برنامه های این دفتر برشمرد.

حجت الاسلام و المسلمین قلی پور ابراز امیدواری کرد دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری محفلی برای حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه دین به ویژه حول محور منظومه فکری حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی باشد.
 

گفتنی است دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ساری در بلوار پاسداران، خیابان بهار، کوچه 2 قرار دارد.

گزارش تصویری

 

 

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
0 Comments